vaks-zalishiv-bez-zmin-zapobizhniy-zakhid-gladkovskomu

ВАКС залишив без змін запобіжний захід Гладковському

 • 11612 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Вищий антикорупційний суд не змінив запобіжний захід колишньому першому заступнику секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олегу Гладковському. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВАКС.

"У понеділок, 26 жовтня, слідча суддя ВАКС за результатами розгляду відмовила у задоволенні клопотання захисника колишнього першого заступника секретаря РНБО України про зміну запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.

Слідство в одній зі справ - щодо корупційних схем у закупівлі автомобілів для армії, що завдало 17,44 млн грн збитків державі, - стосовно Гладковського завершили у червні.

Торік 19 жовтня ВАКС обрав запобіжний захід Гладковському у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою застави у понад 10 млн грн. Гладковський вийшов з СІЗО під заставу. Рішенням суду на нього поклали процесуальні обов’язки, дію яких неодноразово продовжували.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС залишив без змін запобіжний захід Гладковському

     • 11612 переглядiв

    Кабмін ухвалив низку кадрових рішень

     • 27848 переглядiв

    Протести у Білорусі: з початку доби затримали вже понад 140 осіб

     • 25181 переглядiв