ukenru
v-vyatrovich-prokomentuvav-mozhlivu-zaboronu-yomu-vyizdu-do-polschi

В.В’ятрович прокоментував можливу заборону в’їзду до Польщі

 • 26247 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Голова Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович повідомив, що не отримував офіційних підтверджень про те, що йому заборонено в’їзд до Польщі. Про це він сказав у коментарі УНН.

"Я цю інформацію отримав (про заборону в’їзду до Польщі – ред.) тільки від польських медіа. Наскільки я розумію, жодних офіційних підтверджень цього не буде до того моменту, поки я не спробую перетнути кордон з Польщею", - сказав він.

На думку В.В’ятровича, В.Ващиковський намагається таким чином покарати його за те, що вимагає дотриматися українського законодавства на українській території.

"Зовсім поки що не бачений випадок в історії світової дипломатії", - наголосив він.

Відповідаючи на запитання про те, чи спробує він перетнути кордон з Польщею, аби перевірити, чи справді є заборона на в’їзд, В.В’ятрович сказав: "Очевидно, можу спробувати. Проривати кордон, як дехто з іншого боку, вриваючись в Україну, очевидно, що не буду".

Нагадаємо, за данними ЗМІ, голову Інституту національної пам’яті України Володимира В’ятровича польська влада позбавила права в’їзду на територію Польщі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП