v-ukrayini-viyavili-aktivi-19-rosiyskikh-korporatsiy-na-ponad-7-75-mlrd-grn

В Україні виявили активи 19 російських корпорацій на понад 7,75 млрд грн

 • 148163 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. В Україні виявлено активи 19 українських компаній, які підконтрольні рф та її резидентам, та могли використовуватися у підривній діяльності проти України, пише УНН з посиланням на повідомлення МВС.

Цитата

“Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактами диверсії та ведення агресивної війни (ч. 1 ст. 113, ч. 1 ст. 437 Кримінального кодексу України) правоохоронці встановили 19 компаній, які підконтрольні рф. Активи російських корпорацій становлять понад 7,75 млрд грн, в тому числі і в офшорах.”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Виявлене майно та корпоративні права 19 українських підприємств, які контролювалися російськими корпораціями «Ростех», «Роснефть», «Газпром», «РусАл», «Росатом», «Група ГМС», «Татнефть» та російськими банками, суд передав в управління АРМА.

Також були передані об’єкти нерухомого та рухомого майна вартістю в сотні мільйонів гривень.

Доповнення

Служба безпеки України повідомила, що протягом тижня за ініціативи Служби безпеки до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) передано арештовані активи на близько 15 млрд грн.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рада прийняла новий закон про обіг ліків

     • 304432 переглядiв

    Двоє людей підірвалися на міні під час купання у Коблево

     • 168368 переглядiв

    Естонія заблокує візи російським студентам

     • 104821 переглядiв

    У Миколаєві пролунало кілька вибухів

     • 214225 переглядiв