ukenru
v-ukrayini-vikrili-torgovtsiv-rtuttyu

В Україні викрили торговців ртуттю

 • 11805 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Служба безпеки України блокувала діяльність торговців ртуттю. Про це повідомив прес-центр СБУ, передає УНН.

"Оперативники спецслужби встановили, що п'ятеро мешканців Київської області налагодили нелегальний бізнес із продажу отруйних та сильнодіючих речовин. Небезпечний "товар" ділки збували гуртовими партіями в різних регіонах України", - йдеться в повідомленні.

Одного з учасників групи затримали на залізничній станції "Мукачево" Закарпатської області, куди він прибув для "укладення угоди" із замовником.

При огляді особистих речей зловмисника правоохоронці виявили дев'ять кілограмів ртуті у тарі з маркуванням країни-агресора.

Крім того, у ході обшуків у столичному регіоні за місцями проживання фігурантів і на території гаражних кооперативів, де зберігалися небезпечні речовини, вилучили понад сорок кілограмів ртуті та інших отруйних хімічних сполук.

У межах відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи, інших фактів збуту та джерел походження небезпечних речовин.

Нагадаємо, у Запорізькій області правоохоронці викрили торговців марихуаною.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП