ukenru
v-ukrayini-pratsyuye-341-proekt-mizhnarodnoyi-dopomogi-na-ponad-15-mlrd-dol-mert

В Україні працює 341 проект міжнародної допомоги на понад 15 млрд дол - МЕРТ

 • 8613 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Міністерство економічного розвитку і торгівлі створило офіційний портал координації міжнародної допомоги в Україні з базою даних, де працює 341 проект, на суму понад 15 млрд дол., повідомляє прес-служба відомства, передає УНН.

“Для Мінекономрозвитку, як координатора технічної допомоги, головним пріоритетом є ефективність використання залучених коштів. Тому вкрай важливо забезпечити вільний доступ до величезної кількості інформації про міжнародні проекти”, - зазначив перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Згідно даних, опублікованих на новоствореному порталі, в Україні діє 341 проект міжнародної допомоги на загальну суму 15,738 млрд дол.

На порталі, всі проекти міжнародної допомоги зведено у єдиний каталог, з детальною інформацію про замовника, вартість, виконавця, бенефіціара і актуальний статус проекту.

"Розробка порталу (координації міжнародної допомоги в Україні - ред.) здійснюється виключно за рахунок донорських коштів, без залучення бюджетних коштів",- йдеться у повідомленні прес-служби.

Як повідомляв УНН, Україна отримала другий транш фінансової допомоги ЄС у сумі 55 млн євро

Українські Національні Новини

Економіка