v-ukravtodori-nazvali-regioni-iz-naybilshoyu-kilkistyu-avariyno-nebezpechnikh-dilyanok-dorig

В Укравтодорі назвали регіони із найбільшою кількістю аварійно-небезпечних ділянок доріг

 • 32576 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. В Україні на дорогах державного значення налічується 154 ділянки з підвищеною аварійністю. Найбільша кількість таких ділянок - у Вінницькій, Закарпатській, Київській, Миколаївській та Волинській областях. Про це повідомила пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України у відповідь на інформаційний запит кореспондента УНН.

Так, у Вінницькій області налічується 20 аварійно-небезпечних ділянок, 15 із них на дорозі М-12 (Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка).

У Волинській області – 13, більшість із них на автодорозі Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне).

На Закарпатті нараховується 22 аварійно-небезпечних ділянок, 18 із яких на автодорозі М-06 (Київ-Чоп).

У Київській області таких ділянок налічується 11. Так, 3 із них розташовані на трасі М-01 (Київ-Чернігів-Нові Яриловичі) та 2 на трасі М-05 (Київ-Одеса).

На Миколаївщині кількість аварійно-небезпечних ділянок сягає 22, більшість із них на автодорозі М-14 (Одеса-Мелітопіль-Новоазовськ).

В Укравтодорі також назвали регіони із найменшою кількістю аварійно-небезпечних ділянок на дорогах державного значення. Серед них: Житомирська область – 1 аварійно-небезпечна ділянка, Запорізька область – 3, у Кіровоградській та Львівській областях - по 2, у Чернігівській – 5.

Нагадаємо, цього року Україна отримала рекордне фінансування на оновлення доріг в Україні — понад 100 млрд грн, за які буде відновлено понад 4000 км доріг державного значення та більше ніж 2000 км місцевих автошляхів. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Нафтогаз" підвищив вересневі ціни на газ для населення

     • 30969 переглядiв

    Степанов роз’яснив, як працюватимуть школи з 1 вересня

     • 22693 переглядiв

    Запуск важкої ракети Delta IV у США відклали

     • 22490 переглядiв