v-ukraini-vzhe-zabroniuvaly-vid-mobilizatsii-770-tysiach-pratsivnykiv-minekonomiky

В Україні вже забронювали від мобілізації 770 тисяч працівників – Мінекономіки

 • 26803 переглядiв

Через портал Дія заброньовано близько 160 тис. працівників критично важливих підприємств. Загальна кількість заброньованих складає 770 тис. осіб, найбільше у Київській, Дніпропетровській та Львівській областях.

Від початку офіційного запуску сервісу електронного бронювання через портал Дія критично важливі підприємства та ті, які працюють на потреби Сил безпеки і оборони, вже забронювали близько 160 тис. працівників. Загальна кількість заброньованих складає 770 тис. осіб. Про це заявила міністр економіки Юлія Свириденко, яку цитує пресслужба міністерства, передає УНН.

Деталі

Бізнес продовжує активно бронювати своїх працівників завдяки порталу Дія. Станом на 14 серпня через Дію вже забронювали близько 160 тис. співробітників критично важливих підприємств і тих підприємств, які працюють на потреби Сил безпеки та оборони. Цей процес відбувається автоматично, що дозволяє скоротити, як час подачі документів бізнесом, так і час очікування отримання результатів. Загальна ж кількість заброньованих складає 770 тисяч осіб

- сказала Свириденко.

Зазначається, що найбільше працівників заброньовано через Дію в наступних регіонах:

  • Київська обл. 55 тис. осіб;
  • Дніпропетровська обл. 16,6 тис. осіб;
  • Львівська обл. 13,7 тис. осіб;
  • Харківська обл. 9,7 тис. осіб;
  • Одеська обл. 7,7 тис. осіб.

Нагадаємо

Раніше заступник міністра економіки Віталій Кіндратів заявляв, що для забезпечення військових потреб можливо забронювати близько 1,2 млн українців.

Популярні

Новини по темі