v-tsentri-uzhhoroda-u-kanalizatsii-vyiavyly-minu-chasiv-druhoi-svitovoi-viiny

В центрі Ужгорода у каналізації виявили міну часів Другої світової війни

 • 11636 переглядiв

У центрі Ужгорода під час очищення каналізації виявили протитанкову міну часів Другої світової війни. Піротехніки ДСНС вилучили та знищили небезпечну знахідку.

В центрі Ужгороді під час очищення каналізаційної системи однієї з багатоповерхівок виявили міну часів Другої світової війни, яку спершу сприйняли за звичайний шматок металу. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області, пише УНН.

6 серпня на вулиці Другетів, що в Ужгороді, було виявлено підозрілий предмет, який містяни спочатку прийняли за звичайний шматок металу,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що на підозрілу знахідку натрапили під час проведення робіт з очищення каналізаційної системи однієї з багатоповерхівок.

Піротехніки ДСНС ідентифікували предмет як протитанкову міну часів Другої світової війни. Боєприпас було вилучено та знищено встановленим порядком.

Натрапивши на підозрілий предмет - не ризикуйте! Одразу телефонуйте за номером 101 або 102. Не торкайтесь знахідки, адже ваша обачність може врятувати життя, - попередили у ДСНС.

У Києві у ставку знайшли залишки російської ракети Х-101: працювали сапери01.08.24, 14:10

Популярні

Новини по темі

Папа Франциск вчергове закликав молитися за Україну

 • 24367 переглядiв

На MTV Video Music Awards номінували українського оператора

 • 10264 переглядiв