v-trokh-raionakh-kyivshchyny-planuiut-vstanovyty-19-koheneratsiinykh-ustanovok-kravchenko

В трьох районах Київщини планують встановити 19 когенераційних установок - Кравченко

 • 12747 переглядiв

Київська ОДА підписала меморандуми про встановлення 19 когенераційних установок у 8 населених пунктах області. Загальна потужність установок перевищить 50 МВт, забезпечуючи електроенергією та теплом взимку.

В 3 районах області планують встановити 19 когенераційних установок. Відповідні меморандуми підписали Київська обласна державна адміністрація, 6 територіальних громад та інвестори. Про це повідомляє голова Київської ОДА Руслан Кравченко, пише УНН.

Йдеться про 19 когенераційних установок загальною потужністю понад 50 МВт. Вони будуть встановлені на обʼєктах з централізованим теплопостачанням у 8 населених пунктах Вишгородського, Бучанського та Броварського районів. Установки дозволять взимку забезпечити людей електроенергією та теплом. Потужність установок – від 1 до 35 МВт.

- розповів після підписання меморандумів голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

Деталі

Руслан Кравченко доручив облгазу та ДТЕК не зволікати - "зелене світло" на реалізацію проєктів.

З нашого боку також жодних бюрократичних перепон. Монтаж має відбутися у найкоротші терміни. Бо це про нормальні умови життя для мешканців Київщини. Попри постійні атаки ворога,

- сказав Руслан Кравченко.

Голова КОДА наголосив, що децентралізація енергетики – це те, що зменшить вразливість енергетичних обʼєктів та забезпечить енергетичну безпеку.

Він додав, що потреби громад у когенераційних установках значні. Тому КОДА продовжує пошук інвесторів для реалізації енергоефективних проєктів.

Для зв'язку на тлі відключень світла медикам екстреної допомоги на Київщині передали 10 Starlink - Кравченко22.07.24, 13:37

Популярні

Новини по темі