v-ramkakh-proiektu-yevidnovlennia-pohodzheno-vyplat-na-sumu-maizhe-9-mlrd-hrn-kravchenko

В рамках проєкту єВідновлення погоджено виплат на суму майже 9 млрд грн - Кравченко

 • 22537 переглядiв

У Київській області подано 22,7 тис. заяв на компенсацію за програмою єВідновлення. Схвалено виплати на 9 млрд грн, відновлено 17,8 тис. з 29 тис. пошкоджених об'єктів.

З моменту запуску урядової програми єВідновлення в Київській області було подано більше ніж 22,7 тисячі заяв на компенсацію. В рамках трьох етапів цієї програми вже схвалено позитивні рішення на загальну суму майже 9 мільярдів гривень.Про це під час брифінгу розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає кореспондент УНН.

Київщина один із лідерів серед регіонів з реалізації програми єВідновлення. Це те, що дозволяє нам активно відбудовувати регіон,

- каже Кравченко.

Деталі

У рамках першого етапу урядової програми - виділення грошових компенсацій для поточних і капітальних ремонтів - було вже ухвалено понад 12,2 тисячі позитивних рішень на загальну суму приблизно 1,6 мільярда гривень.

На другому етапі програми, де розглядаються заявки на отримання сертифікатів для купівлі житла, комісії активно працюють та схвалили 2075 заявок на суму близько 6 мільярдів гривень.

Третій етап програми, що передбачає надання грошової компенсації на будівництво нового житла замість зруйнованого, включає 486 позитивно розглянутих заявок на загальну суму майже 1,5 мільярда гривень.

Загалом із понад 29 тис. обʼєктів, пошкоджених росіянами на Київщині вже відновили понад 17,8 тис. Всі процеси відбудови під прискіпливим контролем,

- наголосив начальник Київської ОВА.

Нагадаємо

За програмою "єВідновлення" жителі Одещини отримали понад 41 мільйонів гривень компенсації за пошкоджене через війну майно.

Популярні

Новини по темі

У Харкові пролунали вибухи

 • 29898 переглядiв