v-povitrianykh-sylakh-rozpovily-na-shcho-bula-spriamovana-sohodnishnia-nichna-ataka-rf

В Повітряних силах розповіли, на що була спрямована сьогоднішня нічна атака рф

 • 35768 переглядiв

У ніч на 6 квітня армія рф котре вдалась до масштабних ударів по інфраструктурі. Ворог застосовував "шахеди", а також використовував стратегічні бомбардувальники Ту-95 для атаки ракетами Х-101. Крім того, випустив одну ракету “Калібр”.

В ніч на 6 квітня ворог вдався до масштабних ударів по нашій інфраструктурі, застосовуючи безпілотні літальні апарати типу "шахед", а також використовував стратегічні бомбардувальники Ту-95 для атаки ракетами Х-101. Про це в ефірі телемарафону розповів речник командування Повітряних сил України Ілля Євлаш, передає УНН.

Деталі

"Ворог вкотре вдався до масштабних ударів по нашій інфраструктурі. Застосовував свої безпілотні літальні апарати типу "шахед", а також використовував стратегічні бомбардувальники Ту-95 для атаки ракетами Х-101. Крім того, також використав одну ракету "Калібр". Дуже сьогодні плідно попрацювали наші мобільні вогневі групи, Сили оборони, які знищили майже всі цілі. Власне сьогодні нам вдалося ліквідувати 28 з 32 дронів, а також знищити всі ракети, які летіли", - сказав Євлаш.

Євлаш зазначив, що окупанти вдарили по Запоріжжю, ймовірно, з РСЗВ.

"Тип ракет встановлюється, однак, спостерігаємо, що ворог і надалі продовжує використовувати тактику ударів по нашим мирним містам з усього наявного озброєння, яке може застосувати по прифронтовим територіям", - додав Євлаш.

Нагадаємо

Українські військові збили 28 ворожих безпілотників та 3 ворожі ракети в протиповітряному бою в ніч на 6 квітня.

Популярні

Новини по темі

У Запоріжжі пролунав звук вибуху

 • 30941 переглядiв

На Одещині працює ППО - Сили оборони півдня

 • 31347 переглядiв