v-khimikusa-mozhut-vikoristati-u-provokatsiyakh-proti-ukrayini-nardep

В.Хімікуса можуть використати у провокаціях проти України - нардеп

 • 7090 переглядiв

КИЇВ. 17 січня.УНН. Постраждалому у стрілянині за участю нардепа Сергія Пашинськкого В’ячеславу Хімікусу потрібна охорона, щоб уникнути провокацій проти України. Про це у ексклюзивному коментарі УНН заявив народний депутат Антон Геращенко.

"Відповідь я не отримав, тому що запит (на надання охорони Хімікусу - ред) був відправлений тільки вчора...Я сподіваюсь, що Юрій Луценко розглянувши мій запит ухвалить відповідне рішення",- сказав А.Геращенко.

Він пояснив, що направив Генеральному прокурору Ю.Луценко депутатський запит у зв'язку з тим, що пораненого Хімікуса можуть використати для провокацій проти України.

"Я не виключаю, у подальшому, коли пан Хімікус одужає, дай Бог йому здоров'я, може статися ситуація за якої на нього можуть напасти, побити його, або, не дай Бог, летальний кінець. Кого звинуватять?",- сказав А.Геращенко.

Нагадаємо, С.Пашинський подав клопотання про надання охорони В.Хімікусу.

Як повідомляв УНН, 31 грудня в одному з сіл Васильківщини нетверезий чоловік кинувся на народного депутата України Сергія Пашинського з пляшкою і вдарив по голові, після чого депутат вистрілив йому у ногу.

Нагадаємо, постраждалий у стрілянині за участю С.Пашинського розповів свою версію.

10 січня 2017 слідчі прокуратури Київської області допитали народного депутата Сергія Пашинського.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Групу серійних крадіїв затримали на вокзалі Києва

     • 7352 переглядiв

    О.Долгополов вийшов у друге коло Australian Open

     • 9172 переглядiв