ukenru
v-chernivtsiakh-cholovik-napidpytku-pidirvav-hranatu-u-kvartyri

В Чернівцях чоловік напідпитку підірвав гранату у квартирі

 • 22398 переглядiв

П'яний чоловік кинув гранату в квартиру своєї співмешканки в Чернівцях. Унаслідок вибуху чоловік отримав травми кінцівок.

У Чернівцях сьогодні, 8 квітня, чоловік у стані алкогольного сп’яніння кинув у квартирі співмешканки гранату. Унаслідок вибуху чоловік отримав травми кінцівок. Про це повідомила пресслужба ГУ НП у Чернівецькій області, передає УНН

Деталі

Як повідомляється, інцидент стався в одній із квартир по вулиці Текстильників. Поліцейські попередньо з’ясували, що 38-річний уродженець Вижницького району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, кинув у квартирі співмешканки гранату. Унаслідок вибуху чоловік отримав травми кінцівок. Жінка у цей час також перебувала у приміщенні, втім вона, за даними правоохоронців, не травмувалась.

Унаслідок вибуху частково пошкоджено двері та підлогу квартири.

Правоохоронці затримали буковинця. Наразі він перебуває під наглядом лікарів та працівників поліції.

Як повідомляється, у помешканні чоловіка  правоохоронці виявили ще один предмет, ззовні схожий на гранату. Речові докази поліцейські вилучили та направили для проведення експертиз. 

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

13.02.24, 11:16 • [views_0]