uzhe-u-166-universytetakh-mozhna-otrymaty-derzhavnyi-hrant-mon

Уже у 166 університетах можна отримати державний грант - МОН

 • 8948 переглядiв

Вступники на контрактну форму навчання можуть отримати державний грант у 166 університетах України. Грант покриває частину вартості навчання на бакалаврських програмах, сума від 15 тисяч грн на рік.

Вступники на контрактну форму навчання можуть отримати державний грант уже у 166 університетах України, що покриває частину вартості навчання, повідомили у четвер у МОН, пише УНН.

Деталі

"Уже в 166 університетах можна отримати державний грант", - повідомили у МОН у соцмережах.

Цього року вступники, які обирають контрактну форму навчання, можуть отримати фінансову підтримку від держави.

"Якщо не знайшли свій заклад у переліку, - стежте за офіційним сайтом Вступ–2024. Кількість щодня оновлюється та збільшується", - вказали у МОН.

Доповнення

Цього року вступники, які претендують на навчання на контракті, матимуть унікальну можливість отримати додаткову фінансову підтримку - державний грант. Це допоможе частково покрити вартість навчання на будь-якій бакалаврській програмі (або на програмі підготовки медика). 

Державний грант - це можливість для вступників, які здобуватимуть першу вищу освіту за контрактом отримати від 15 тисяч грн і більше на рік для покриття частини вартості навчання.

Вступ на бюджетну форму залишається без змін: якщо студент вступає на бюджетне місце, держава оплачує всю вартість навчання.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі