usi-rosiyski-universiteti-pozbavili-mizhnarodnikh-akreditatsiy

Усі російські університети позбавили міжнародних акредитацій

 • 228996 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Всі російські університети позбавили міжнародних акредитацій. Про це йдеться у спільній заяві асоціації з розвитку університетських бізнес-шкіл (AACSB), Асоціації випускників бізнес шкіл (Business Graduates Association), Асоціації MBA програм (AMBA) та глобальної мережі бізнес-шкіл, компаній та асоціацій, що займаються розвитком менеджменту (EFMD), пише УНН.

Цитата

“Наші колеги з російських університетів, які протягом багатьох років співпрацюють і підтримують наші глобальні мережі, знаходяться в безпрецедентному і надзвичайно складному становищі завдяки рішенням і діям свого уряду. Тим не менш, ми прийняли колективне рішення призупинити всю діяльність з членства та акредитації в російських установах до подальшого повідомлення", - сказано в заяві.

Деталі

AACSB, AMBA, BGA і EFMD висловили солідарність з українським народом.

Організації заявили, що глибоко стурбовані швидкою ескалацією гуманітарної кризи, викликаної російським вторгненням в Україну, і прихильні підтримці українських бізнес-шкіл та їх співробітників, викладачів і студентів у захисті свого способу життя і суверенітету.

Додамо

Більшість міжнародних компаній та університетів вимагають диплом акредитованого вишу при прийомі на роботу або продовження навчання.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Сергія Жадана висунули на Нобелівську премію з літератури

     • 163437 переглядiв

    Зеленський змінив голову СБУ на Львівщині

     • 146890 переглядiв

    Окупанти скинули авіабомби на селище Дергачі під Харковом

     • 129840 переглядiв