uryad-ustanoviv-nadbavku-byudzhetnikam-za-robotu-na-liniyi-zitknennya

Уряд установив надбавку бюджетникам за роботу на лінії зіткнення

 • 10210 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Уряд установив надбавку за роботу з особливими умовами праці працівникам бюджетних установ, розміщених у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення на Донбасі. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду, передає УНН з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики.

За даними прес-служби, сьогодні була ухвалена постанова Кабінету міністрів України, яка установлює щомісячну надбавку за роботу з особливими умовами праці.

Згідно з рішенням уряду, граничний розмір надбавки становитиме 50% посадового окладу працівникам державних і комунальних установ, закладів, організацій, які фінансуються з бюджету і розміщені в населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, на період до завершення здійснення заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, на минулому засіданні уряд підвищив розмір надбавки за особливі умови роботи окремим категоріям працівників установ соціального захисту населення.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Пожежа сталася у столичному гуртожитку заводу "Антонов"

     • 11371 переглядiв

    Інфантіно переобрано президентом ФІФА

     • 7894 переглядiв

    Курятина у червні подешевшала на 12%

     • 7956 переглядiв