uryad-ne-vidavav-vkazivok-pro-oblashtuvannya-vip-palat-dlya-visokoposadovtsiv-shmigal

Уряд не видавав вказівок про облаштування VIP-палат для високопосадовців – Шмигаль

 • 11466 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. Кабінет міністрів України не видавав жодних вказівок про облаштування особливих палат для високопосадовців. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН.

"Побачив новини про VIP-палати. Уряд не видавав жодних вказівок про облаштування особливих палат для високопосадовців",- написав Шмигаль.

Також Шмигаль звернувся до представників місцевої влади, у підпорядкуванні яких перебувають комунальні медичні заклади.

"Закликаю, щоби всі відповідальні органи на місцях перевірили інформацію щодо виділення окремих палат і прозвітували. Моя позиція: ніяких VIP-палат для чиновників бути не може!", - заначив Шмигаль.

Шмигаль наголосив, що палати з місцями, обладнаними для охорони, мають бути лише для осіб, які прибувають із закладів пенітенціарної системи.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко зазначив, що у Києві не передбачається виділення VIP-палат для депутатів та інших чиновників у випадку їх захворювання на COVID-19. Проте, керівництво держави за необхідності матиме окремі палати.

Також, за словами мера Києва Віталія Кличка, Президент України Володимир Зеленський готовий скасувати надання окремих палат для високопосадовців.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Навчальний рік у школах в Україні закінчиться 1 липня – МОН

     • 262698 переглядiв

    В Ірпені перевірили 9 підозр на коронавірус

     • 11496 переглядiв

    МОЗ отримав з Держрезерву майже 10 млн масок

     • 15686 переглядiв