uryad-liviyi-pogrozhuye-prizupiniti-robotu-inozemnikh-firm-v-krayini

Уряд Лівії погрожує призупинити роботу іноземних фірм в країні

 • 8802 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Визнаний міжнародним співтовариством уряд Лівії звернувся до 40 іноземних фірм, серед яких французька нафтова компанія Total, з проханням про продовження ліцензії або припинення діяльності. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Лівійський уряд намагається в такий спосіб чинити тиск на Європу, щоб вона посприяла для припинення наступу на столицю країни Тріполі.

У постанові сказано, що у фірм є три місяці для продовження ліцензій міністерства економіки та промисловості після чого їх діяльність буде припинена.

Указ був опублікований на наступний день після того, як прем'єр-міністр Лівії Файзер аль-Серрандж провів зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном. Під час зустрічі Макрон закликав до припинення вогню, але за умови, що всі збройні групи будуть моніторити.

Нагадаємо, у Лівії з початку наступу на столицю країни Тріполі сил самопроголошеної "Лівійської національної армії" генерала Халіфи Хафтара, за останніми даними, загинуло 443 людини, 2110 отримали поранення.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У підлозі храму на Львівщині знайшли 900-річну реліквію

     • 20210 переглядiв

    Бажаний суперник Ломаченка проведе благодійний бій

     • 8786 переглядiв

    Стала відома причина смерті журналіста Сергія Доренка

     • 13161 переглядiв