ursula-fon-der-liaien-oholosyla-plany-na-piat-rokiv-i-zaklykala-yek-zatverdyty-yii-na-druhyi-termin

Урсула фон дер Ляєн оголосила плани на п'ять років і закликала Європарламент затвердити її на другий термін

 • 33973 переглядiв

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн представила плани на наступні 5 років і закликала Європарламент затвердити її на другий термін. Вона поставила за мету побудувати сильну Європу, готову до будь-яких викликів.

Сьогодні Європейський парламент проголосує за голову Європейської комісії. Урсула фон дер Ляєн закликала євродепутатів затвердити її на другий термін на посаді глави Єврокомісії (ЄК).

Пише УНН з посиланням на BILD.

Урсула фон дер Ляєн виголосила промову в Європейському парламенті, презентувавши свої плани на найближчі п'ять років. Вона також закликала парламентаріїв затвердити її кандидатуру на другий термін на посаді голови Єврокомісії (ЄК). Урсула фон дер Ляєн поставила за мету побудувати "сильну Європу, готову до будь-яких викликів".

Еврокомиссия поддержала выделение Украине нового транша помощи на почти 4,2 млрд евро17.07.2024, 18:23

Європа перебуває на роздоріжжі. Дуже важливо, щоб Європа могла захистити свою власну демократію та інвестувати в оборону свого континенту. Я не хочу стояти осторонь і спостерігати, як Європа витісняється

- сказала глава Єврокомісії у своєму виступі.

Довідково

Фон дер Ляєн потрібно домогтися більшості в 361 голос із 720 на голосуванні, яке відбудеться сьогодні вдень. У разі перемоги вона залишиться на посаді голови Єврокомісії на наступний термін.

Две ультраправые группы лишены властных полномочий в Европарламенте17.07.2024, 19:19

Популярні

Новини по темі

Відновлено рух поїздів на "зеленій гілці" метро в Києві

 • 17650 переглядiв