upravlinnya-derzhokhoroni-posilit-zakhodi-bezpeki-na-tsvk-pid-chas-viborchikh-kampaniy

Управління Держохорони посилить заходи безпеки на ЦВК під час виборчих кампаній

 • 9565 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Центральна виборча комісія та все, що в ній відбувається на період виборчої кампанії знаходиться під контролем Управління державної охорони України. Про це в ефірі Українського радіо повідомив керівник УДО, екс-міністр оборони Валерій Гелетей, передає УНН.

"Процес передачі і здачі бюлетенів теж під контролем охорони на період виборчої кампанії. Приміщення Центральної виборчої комісії та голову ЦВК ми охороняємо постійно. Тобто наша відповідальність — це Центральна виборча комісія та все, що в ній відбувається", - сказав Гелетей.

За його словами, на період виборчих кампаній контроль Управління посилюється.

"Посилюються заходи безпеки і враховуються всі ті недоліки, що були в минулих роках. У цьому беруть участь і відповідні підрозділи Міністерства внутрішніх справ, і Служби безпеки, щоб вибори пройшли в Україні цивілізовано. Тобто це запобігання тим негативним процесам, які теоретично могли б бути", - сказав керівник УДО.

Як повідомляв УНН, раніше Гелетей заявив, що минулого року Управління державної охорони запобігло 11 замахам на Президента України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    За рік дільничні розкрили понад 67 тисяч злочинів

     • 6786 переглядiв

    За минулу добу повернуто додому 29 дітей

     • 7357 переглядiв

    У 2018 році попереджено 11 замахів на Президента — Гелетей

     • 12390 переглядiв

    Новий король Малайзії склав присягу

     • 18288 переглядiв