ukrzaliznytsia-zminyla-chas-vidkryttia-prodazhu-kvytkiv-na-mizhnarodni-poizdy

"Укрзалізниця" змінила час відкриття продажу квитків на міжнародні поїзди

 • 12523 переглядiв

"Укрзалізниця" змінила час відкриття онлайн-продажу на міжнародні поїзди для зниження навантаження на застосунок. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу компанії.

Деталі 

Зазначається, що з четверга продаж квитків у польському напрямку (Перемишль, Дорохуськ, Хелм, Варшава) стартуватиме о 09:00, глибина продажу - 20 діб до дати відправлення.

Словацький та австрійський напрямок - з 08:00, глибина - 20 діб. Продаж квитків на поїзди в напрямку Молдови стартують о 08:00, глибина продажу - 30 діб.

Змінюємо час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди, щоб стабілізувати трохи перевантажений застосунок. Усі продажі стартують одночасно на сайті Укрзалізниці та в застосунку. Відкриття продажів на всі внутрішні рейси залишиться о 08:00

- резюмували в "УЗ". 


У компанії пояснили, що до зазначених змін продаж квитків на всі поїзди міжнародних напрямків відкривалися о 8 ранку, крім поїзда Київ-Варшава, продаж квитків на який стартував з 9:00.

"Укрзалізниця" запустить регулярні контейнерні поїзди між Україною та німецьким портом Дуйсбург02.07.24, 15:28

Зміни допоможуть знизити пікові навантаження на наші системи і, відповідно, зроблять користування (...) застосунком ще зручнішим і швидшим

- впевнені в "Укрзалізниці".

Нагадаємо

Укрзалізниця запустила оновлений сайт для купівлі залізничних квитків із сучасним дизайном та розширеним функціоналом, зокрема верифікацією облікового запису через "Дія.Підпис" та можливістю безготівкової оплати.

Популярні

Новини по темі

У Києві через спеку знову обмежено рух вантажівок

 • 30347 переглядiв