ukrayinski-mirotvortsi-v-liberiyi-vidznachili-den-oon

Українські миротворці в Ліберії відзначили День ООН

 • 67034 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Українські військовослужбовці 56-го вертолітного загону відзначили день Організації Об’єднаних Націй. Урочистості відбувалися в штабі Місії в столиці Ліберії місті Монровія, передає УНН з посиланням на сторінку Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

Парадні розрахунки усіх миротворчих контингентів у Ліберії пройшли урочистим маршем зі своїми національними стягами та взяли участь у церемонії підняття прапору ООН. Серед інших був і український синьо-жовтий прапор.

Після цього керівництво Місії, учасники параду та гості свята послухали музичний перфоменс у виконанні оркестру нігерійського контингенту та подивились театралізоване дійство з драконом, організоване китайським інженерним підрозділом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місія ООН проінспектувала українських миротворців у Конго

На завершення урочистої частини перед присутніми виступив Спеціальний представник Генсека ООН в Ліберії Фарід Заріф. Він подякував миротворцям за службу миру, за те, що спільними зусиллями військовослужбовців та цивільних з різних країн світу, які беруть участь у Місії ООН в Ліберії, вдалось зупинити кровопролиття, руйнування, та спрямувати країну на мирний шлях розвитку. Фарід Заріф також зауважив, що перед Місією стоїть ще багато завдань, які слід виконати.

Українські Національні Новини

Мультимедіа

    Популярні

    Новини по темі

    Українські миротворці в Ліберії відзначили День ООН

     • 67034 переглядiв

    Н.Савченко приїхала в Москву

     • 13358 переглядiв