ukrayina-ta-ugorschina-prodovzhit-dialog-na-rivni-ministriv-poroshenko

Україна та Угорщина продовжать діалог на рівні міністрів - Порошенко

 • 5382 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Україна й Угорщина продовжать діалог щодо закону про освіту на рівні міністрів закордонних справ та міністрів освіти. Про це сьогодні сказав Президент України Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам, передає УНН.

“У нас є і має бути діалог з угорцями. Більше того, можу сказати, що на саміті НАТО я мав коротку зустріч з прем’єром Угорщини. Ми домовилися про те, що на рівні міністрів закордонних справ, міністрів освіти ми негайно продовжимо цей діалог й імплементуємо рішення Венеціанської комісії. Але Україна буде захищати свої національні інтереси”, — наголосив він.

Президент підкреслив, що дії української влади будуть виходити з національних інтересів України.

“Нікому не вдасться заблокувати українську інтеграцію в НАТО ні зовні, я маю на увазі Росію, ні зсередини України, ні з середини НАТО”, — зазначив Глава держави.

Раніше глава представництва НАТО в Україні Александер Вінніков заявив, що попри те, що Угорщина продовжує блокувати засідання Комісії Україна-НАТО на вищих рівнях через Закон про освіту, на практичну співпрацю між Україною та НАТО це не має впливу. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Суд може відпустити Савченко

     • 14019 переглядiв

    Конфлікт в ДБР: комісія відповіла на звинувачення Труби

     • 17172 переглядiв