ukrayina-ta-kanada-gotuyutsya-do-pidpisannya-ugodi-pro-vilnu-torgivlyu-yaki-novi-mozhlivosti-vidkrivayutsya-dlya-biznesu

Україна та Канада готуються до підписання угоди про вільну торгівлю: які нові можливості відкриваються для бізнесу

 • 549238 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Україна та Канада готуються до підписання оновленої угоди про вільну торгівлю, яка передбачає скасування тарифів на більшість товарів, розширення можливостей для торгівлі послугами та цифрової торгівлі, а також сприятиме інтеграції України до глобальних ланцюгів постачання. Про це повідомив на засіданні уряду прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН.

Цитата 

"Готуємося до підписання оновленої угоди про вільну торгівлю з Канадою. Сьогодні приймаємо відповідний проєкт розпорядження Президента. Це сучасна, прогресивна угода, яка важлива для збільшення інвестицій, активізації торгівлі послугами та розвитку цифрової торгівлі”, - сказав Шмигаль. 

Нова угода буде працювати за принципом "відкрито все, що не зазначено в угоді". Це важливо в гнучкому світі послуг, де постійно з’являються нові можливості.  

“Угода чітко визначає, що Україна поділяє з Канадою підходи до стандартів у сфері праці, довкілля, ролі малого і середнього бізнесу в торгівлі й економіці в цілому. Це та спільна мораль, про яку говорив Президент України”, - повідомив Шмигаль. 

Також угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою передбачає, що товари, вироблені в Україні з використанням компонентів з ЄС, Британії та Ізраїлю, також матимуть доступ до канадського ринку без митних зборів. Це дозволить українським виробникам краще інтегруватися до глобальних ланцюгів постачання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна запускає зону вільної торгівлі з Північною Македонією 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    За добу відбулося 24 бойових зіткнення на фронті – Генштаб

     • 275623 переглядiв