ukrayina-ta-italiya-obgovorili-spivrobitnitstvo-mizh-krayinami

Криклій зустрівся з послом Італії: про що говорили

 • 12521 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Італії в Україні Давіде Ла Чечіліа, сторони обговорили різні напрямки співпраці між країнами. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу уряду.

"Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Італії в Україні Давіде Ла Чечіліа сьогодні, 31 липня, у Києві. Сторони обговорили перспективи подальшого співробітництва між обома країнами за різними напрямками", - йдеться у повідомленні.

Під час розмови Криклій підкреслив зацікавленість міністерства у відновленні роботи Українсько-Італійської Ради з економічного, промислового та фінансового співробітництва з метою активізації співробітництва у сфері транспорту та інфраструктури. А також він наголосив на готовності підписати Угоду про Спільний авіаційний простір з ЄС, положеннями якої передбачається зняття чинних обмежень щодо умов здійснення регулярного повітряного сполучення між Україною та країнами-членами ЄС.

"Сторони обговорили подальшу співпрацю обох країн в автомобільному сполученні. Владислав Криклій подякував Міністерству інфраструктури і транспорту Італійської Республіки за сприяння та допомогу під час повернення українських вантажівок, які було заблоковано на італійсько-словенському кордоні в березні 2020 року, та за збільшення квоти дозволів на міжнародні автомобільні вантажні перевезення між країнами", - повідомили в пресслужбі уряду.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте запропонував парламенту продовжити термін дії режиму надзвичайного стану в країні до 15 жовтня.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Криклій зустрівся з послом Італії: про що говорили

     • 12521 переглядiв

    Австрія скасовує заборону на польоти до України

     • 11142 переглядiв

    Марченко розповів, яким має бути держбюджет у 2021 році

     • 16846 переглядiв

    В "Укроборонпром" уже 9 місяців триває фінансовий аудит

     • 28278 переглядiв

    МХП закупив для України 18 апаратів ШВЛ

     • 7382 переглядiв