ukrayina-pripinit-uchast-v-koordinatsiynikh-organakh-snd-poroshenko

Україна припинить участь в координаційних органах СНД – Порошенко

 • 10157 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Президент України Петро Порошенко доручив міністру закордонних справ України Павлу Клімкіну  протягом тижня внести пропозицію про відкликання всіх представників України з координаційних органів СНД. Про це під час засідання РНБО заявив Президент України Петро Порошенко, передає УНН.

"Прошу, Павле Анатолійовичу (Клімкін - ред.), найближчим часом, протягом тижня, внести мені пропозицію про відкликання всіх наших представників з Мінську, з координаційних органів СНД. В умовах, коли дії координуються країною-агресором нам там немає що робити", - заявив Порошенко.

Президент підкреслив, що Україна більше не буде брати участі в жодних координаційних органах СНД.

"Україна не була ніколи членом СНД, тому не можемо вийти з того, куди ми ніколи не входили, але ми припиняємо участь в координаційних органах СНД, і МЗС проаналізувало, проінформувало уряд щодо доцільності перебування у складі тих чи інших угод, ми будемо дуже ретельно опрацьовувати ці позиції. Але Україна не буде більше брати участь в жодних координаційних органах СНД", - заявив П.Порошенко.

Нагадаємо, раніше Президент Петро Порошенко закликав денонсувати окремі договори між членами СНД, залишивши ті, які прагматично необхідні Україні.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Цукровими буряками засіяно 87% площ

     • 32532 переглядiв

    Борги пільговиків перед "Нафтогазом" зменшились на 16,6%

     • 9516 переглядiв

    У США назвали умову для зняття санкцій з Росії

     • 8648 переглядiв

    Україна у 2018 році переживає бум у сонячній енергетиці

     • 20048 переглядiв