ukenru
ukrayina-i-saudivska-araviya-pidpisali-ryad-dokumentiv-pro-spivpratsyu

Україна і Саудівська Аравія підписали ряд документів про співпрацю

 • 25415 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. В ході візиту Президента України Петра Порошенка до Королівства Саудівська Аравія було підписано угоди про двостороннє співробітництво в сфері підготовки дипломатичних кадрів, в сільському господарстві, а також в інформаційній сфері, передає УНН з посиланням на офіційний інтернет-портал Президента.

 

Після завершення зустрічі Президента Петра Порошенка з Королем Саудівської Аравії Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом, в їх присутності було підписано Програму співробітництва між Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ України та Інститутом принца Сауда Аль-Фейсала дипломатичних досліджень Міністерства закордонних справ Королівства Саудівська Аравія.

Українська і саудівська сторони також підписали Меморандум між Кабінетом Міністрів України та Урядом Королівства Саудівська Аравія про інвестиційну співпрацю в сфері сільського господарства. Крім того, був підписаний Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва та обміну новинами між Саудівським пресовим агентством і Українським національним інформаційним агентством "Укрінформ".

Нагадаємо, Україна та Королівство Саудівська Аравія завершили обговорення угоди про співпрацю в галузі оборони, яка вже готова до підписання.

Українські Національні Новини

Політика