ukraini-dopomahaiut-ne-dostatno-dlia-peremohy-zelenskyi

Україні допомагають не достатньо для перемоги - Зеленський

 • 20011 переглядiв

За словами Президента Володимира Зеленського, Україна отримує недостатньо допомоги, щоб перемогти у війні з росією, а лише для того, щоб протриматися.

Україні не достатньо допомагають для перемоги, а лише для того, щоб триматися. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

Чи достатньо нам допомагають? Достатньо для чого? Достатньо для перемоги? Не достатньо. Ми перемогли б і втрат було б менше. Достатньо триматися? Так. На сьогодні вважаю, що так. Ми будемо бачити закінчення війни так, як повинно бути справедливо. А тут залежить не тільки від нас. Ця справедливість тримається не тільки на людях та нашому бажанні, а ще на фінансах, на зброї, на політичній підтримці, на єдності в ЄС, НАТО у світі,

- заявив Зеленський.

Якщо партнери хочуть, щоб Україна перемогла, то потрібно зняти всі обмеження - Зеленський11.07.24, 22:02

Доповнення

Координатор зі стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки Білого дому Джон Кірбі заявляв, що США не знімали обмежень на застосування американської зброї для завдання ударів углиб території Росії.

Політика НАТО залишається незмінною – Альянс не стануть частиною конфлікту. Про це заявив генеральний секретар НАТО Столтенберг відповідаючи на запитання щодо можливості Польщі збивати ворожі ракети над Україною.

Популярні

Новини по темі

Україні допомагають не достатньо для перемоги - Зеленський

 • 20011 переглядiв

До Дня українських миротворців: Жепа – недооцінений подвиг

 • 132484 переглядiв

На Миколаївщині повідомили про аварійні вимкнення світла

 • 26947 переглядiв