ukraina-ta-mavrykii-domovylys-pro-uhody-shchodo-investytsii-ta-opodatkuvannia-kuleba

Україна та Маврикій домовились про угоди щодо інвестицій та оподаткування - Кулеба

 • 23946 переглядiв

Міністр Кулеба провів переговори з прем'єром Маврикію. Сторони домовились розпочати роботу над угодами про захист інвестицій та уникнення подвійного оподаткування, обговорили співпрацю у політиці, торгівлі та відновленні України.

Україна та Маврикій домовилися розпочати роботу над двосторонніми угодами щодо захисту інвестицій та уникнення подвійного оподаткування, повідомив за підсумками переговорів з прем'єр-міністром Маврикію Правіндом Кумаром Джагнотом міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, заяву якого поширили у МЗС пише УНН.

Деталі

"Сьогодні в Порт-Луї я мав честь бути прийнятим прем'єр-міністром Маврикію Правіндом Кумаром Джагнотом. Це перший візит міністра закордонних справ України до Республіки Маврикій. Наші країни високо цінують захист основоположних принципів Статуту ООН, таких як суверенітет і територіальна цілісність націй, і я вдячний Маврикію за принципову позицію підтримки України в протидії російській агресії, а також за те, що Республіка Маврикій приєдналася до комюніке Саміту миру", - вказав Кулеба.

Зеленський: "Ми повинні й можемо організувати другий Саміт миру цього року. Нам потрібна підтримка від США"10.07.24, 09:37

Зі слів Кулеби, сторони обговорили, як наші дві країни можуть посилити співпрацю у сферах політичного діалогу, торгівлі та інвестицій, а також зміцнити відносини між Україною та Африкою.

"Враховуючи високий рівень розвитку економіки та бізнесу Маврикію, ми вітаємо значний інтерес до участі у відновленні України. У цьому контексті ми домовилися розпочати роботу над двосторонніми угодами щодо захисту інвестицій та уникнення подвійного оподаткування", - зазначив Кулеба.

Кулеба та президент Замбії обговорили сфери, де можна зробити партнерство ильнішим 06.08.24, 14:43

Популярні

Новини по темі