ukraina-otrymala-vid-liuksemburhu-ta-danii-merezheve-obladnannia-na-2-mln-yevro-dlia-posylennia-kiberbezpeky

Україна отримала від Люксембургу та Данії мережеве обладнання на 2 млн євро для посилення кібербезпеки

 • 29898 переглядiв

Люксембург і Данія надали Міністерству оборони України мережеве обладнання та ліцензії на суму понад 2 мільйони євро для покращення мережевої безпеки та сприяння впровадженню інформаційних систем.

Завдяки внескам Люксембургу та Данії, передала Україні мережеве обладнання та допоміжні ліцензії загальною вартістю понад 2 мільйонів євро. Про це повідомили в Міністерстві оборони України, передає УНН.

Деталі

Допомога надійшла у рамках IT-коаліції. Нова партія обладнання дасть змогу поліпшити захист мереж і сприятиме впровадженню низки інформаційних систем.

"Фахівці з кіберзахисту Міноборони та ЗСУ захищають інформаційно-комунікаційні системи та мережі від кібератак. Нова партія обладнання дозволить покращити захист наших мереж та сприятиме впровадженню низки інформаційних систем — це один з наших пріоритетів. Продовжуємо працювати задля технологічної переваги над ворогом", - йдеться у повідомленні.

Передали ЗСУ ноутбуки, монітори та інше комунікаційне обладнання вартістю 900 тисяч євро. Загалом на потреби розбудови ІТ-інфраструктури для Міністерства оборони України та Сил оборони України ІТ-коаліція вже передала допомоги на понад 5 мільйонів євро у межах внесків Великобританії, Данії, Литви, Латвії, Люксембургу та двосторонньої допомоги з боку Канади.

Системи ППО, техніка та фінансова підтримка: у Міноборони підбили підсумки саміту НАТО для України12.07.24, 21:02

Популярні

Новини по темі

У Харкові прогримів вибух

 • 32956 переглядiв