ukraina-na-olimpiiskykh-ihrakh-zelenskyi-pokazav-video-zi-sportsmenamy

Україна на Олімпійських іграх: Зеленський показав відео зі спортсменами

 • 12012 переглядiв

Президент України опублікував відео на підтримку українських спортсменів у Парижі. Зеленський відзначив їхню підготовку попри війну та підкреслив, що вони демонструють дух усього українського народу.

Попри війну українські спортсмени змогли підготуватися до Олімпіади та показати дух всього народу. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у день відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі, передає УНН.

"Сьогодні в Парижі розпочинаються літні Олімпійські ігри. Наші люди, наш прапор і наш гімн поряд з усіма, хто поважає життя, людські цінності, принципи олімпізму та чесні правила. Ми пишаємося нашою командою – хлопцями й дівчатами, які, попри цю агресивну війну, змогли підготуватися до Олімпіади та показати дух усіх українців. У них наша воля до перемоги та український характер.

Вболіваємо за Україну!

Віримо в Україну!", - написав Президент у Telegram.

Доповнення

За перемогу на літніх Олімпійських іграх в Парижі будуть боротись  140 українських спортсменів.  Вони триватимуть до 11 серпня. 

У складі української збірної найбільше представників від легкої атлетики — 25 атлетів. Також команду представлятимуть 18 футболістів і по 9 спортсменів у таких дисциплінах як стрибки у воду, веслування та боротьба.

Олімпійські ігри 2024: хто представлятиме Україну на найголовнішій спортивній події року25.07.24, 14:58

Популярні

Новини по темі