ukomplektovani-bryhady-zelenskyi-ozvuchyv-potreby-ukrainy-vid-partneriv

Укомплектовані бригади: Зеленський озвучив потреби України від партнерів

 • 22406 переглядiв

Україна хоче, щоб її військові бригади були повністю укомплектовані та оснащені сучасним озброєнням, щоб захистити себе і отримати перевагу над російськими військами, які не мають переваги на землі і в повітрі.

Україна хоче від міжнародних партнерів, щоб військові бригади були укомплектовані. Щоб в них була зброя захистити себе, Україну та не йти кроками назад, а навпаки мати перевагу в сучасній техніці. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з президентом Фінляндії Александром Стуббом, передає кореспондент УНН.

"На сьогодні Україна багато в чому зацікавлена, але щонайменше, що ми хотіли б, щоб ті бригади, які є в Україні, наші військові бригади були укомплектовані. Й саме цього ми хочемо від Фінляндії та інших наших партнерів", - сказав Зеленський.

Він заявив, що Україні не вистачає переваги, як на землі, так й в небі.

"Просто укомплектовані бригади, хлопці, дівчата у яких є зброя захистити себе, захистити Україну та не йти кроками назад, а навпаки мати перевагу в сучасній техніці. Не вистачає переваги, як на землі, так й в небі. Я б сфокусувався на тому чого у нас зараз немає", - зазначив Зеленський.

Доповнення

В кінці березня Зеленський заявляв, що Україні вдалося стримати наступ росіян та стабілізувати ситуацію, та відбити ще один наступ ми не в змозі.

Популярні

Новини по темі

Півмільйона не потрібно: Зеленський про мобілізацію

 • 77381 переглядiв

У Києві розквітли перші магнолії та сакури

 • 26523 переглядiв