ukaz-pro-zvilnennya-gladkovskogo-z-posadi-pershogo-zastupnika-sekretarya-rnbo-opublikovano

Указ про звільнення Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО опубліковано

 • 9959 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу АП.

"Звільнити ГЛАДКОВСЬКОГО Олега Володимировича з посади Першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України", - сказано у документі.

Додамо, що указу про звільнення Гладковського з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю поки не опубліковано.

Раніше Президент України заявив, що підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО.

Як повідомляв УНН, Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що наступного тижня планує пред'явити підозру ”усім винним” у розкраданні в Збройних силах України.

Як повідомлв УНН, Верховна Рада доручила парламентській тимчасовій комісії (ТСК) розслідувати факти розкрадань у Збройних силах. Відповідне рішення підтримали 229 народних депутатів.

Нагадаємо, підозри фігурантам справи щодо закупівлі деталей для виробництва зброї в Україні Генеральна прокуратура вручить протягом лічених днів, оскільки вже вийшла на фінішну пряму в своєму розслідуванні.

Президент України підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання обов'язків першого заступника секретаря РНБО на час проведення розслідування.


Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Злочини торік скоїли проти понад тисячі українських лікарів

     • 14631 переглядiв

    В Одесі виявили партію контрафактних запчастин на 12 млн грн

     • 11531 переглядiв

    Зростання цін на м'ясо у січні сповільнилося

     • 7121 переглядiв

    Голова “Нафтогазу” відмовився називати свою зарплату

     • 18409 переглядiв

    На Закарпатті до смерті забили пенсіонера

     • 10495 переглядiв

    У Дніпрі повернули державі землю вартістю 2 млн грн

     • 8168 переглядiв