ugoda-ilona-maska-schodo-kupivli-twitter-znakhoditsya-pid-zagrozoyu-wp

Угода Ілона Маска щодо купівлі Twitter знаходиться під загрозою - WP

 • 168429 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Угода Ілона Маска щодо купівлі Twitter знаходиться під загрозою, оскільки його аналітики не знайшли ефективних шляхів для перевірки й виявлення коректної кількості спам-акаунтів в соцмережі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Washington Рost.

Деталі 

Як зазначається, команда Маска припинила участь в деяких дискусіях про фінансування угоди на 44 мільярди доларів. За словами одного з джерел, переговори з інвесторами в останні тижні охололи, оскільки прихильники Ілона висловили сумніви в масиві даних, проданих корпоративним клієнтам з Twitter.

Також наголошується, що команда інвесторів не має достатньо інформації, щоб оцінити перспективи Twitter як бізнесу. Якщо Маск відмовиться від угоди, це може спровокувати масштабну судову тяжбу.

Маск, згідно з умовами угоди, має заплатити 1 млрд доларів, щоб розірвати угоду, проте експерти з правових питань зазначили, що Twitter може спробувати змусити Маска зробити покупку, якщо причина його відмови не пов'язана з фундаментальним бізнесом компанії.

Раніше 

Власник Tesla та SpaceX Ілон Маск запропонував викупити решту акцій компанії Twitter після того, як він купив 9,2% її акцій.

Він уклав угоду про купівлю Twitter Inc за 44 мільярди доларів готівкою в рамках транзакції, яка передає контроль над платформою соціальних медіа.

Пізніше Маск пригрозив відмовитися від угоди з Twitter за 44 мільярди доларів. Ілон звинуватив Twitter у "спротиві та підриві" його права на інформацію про підроблені облікові записи на платформі, назвавши це "явним суттєвим порушенням" умов їх угоди про злиття.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський виступить перед парламентом Словенії

     • 109325 переглядiв

    Надаль знявся з Wimbledon-2022: відома причина

     • 121945 переглядiв

    Bloomberg: ЄС блокує Україні позику на 1,5 млрд євро

     • 122633 переглядiв