ukenru
u-zsu-za-dobu-zafiksuvali-dva-novikh-vipadki-covid-19

У ЗСУ за добу зафіксували два нових випадки COVID-19

 • 11301 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Станом на 07:00 у Збройних силах України на коронавірусну хворобу COVID-19 хворіють 38 осіб, два нових випадки підтвердили за останню добу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Командування медичних сил ЗСУ.

"Станом на 07:00 16 травня в ЗСУ хворіє 38 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 75 осіб та 2 летальних випадки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції перебувають 202 особи. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 38 осіб.

"За минулу добу зареєстровано два нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Двоє працівників ЗС України (Чернівецької та Вінницької області) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося в УНН раніше, у Збройних силах України на коронавірусну хворобу COVID-19 на ранок 15 травня хворіло 46 осіб, за минулу добу було виявлено два нових випадки.

Українські Національні Новини

Суспільство