u-zakladakh-osviti-kiyeva-do-oseni-oblashtuyut-ukrittya-klichko

У всіх закладах освіти Києва до осені облаштують укриття – Кличко

 • 150895 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Сьогодні під час пленарного засідання сесії Київської міської ради депутати ухвалили рішення про облаштування захисних укриттів у всіх столичних закладах освіти. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, інформує УНН.

Цитата

"Сьогодні Київрада схвалила рішення, що дозволить розпочати процес влаштування найпростіших укриттів у тих закладах освіти столиці, де укриттів немає. Ми маємо привести до ладу - відремонтувати чи відреконструювати, забезпечити необхідними засобами - укриття в комунальних школах та садочках. Адже війна триває, залишається загроза ракетних обстрілів столиці. І ми повинні створити безпечні умови та захистити наших дітей, вчителів та загалом киян", - ідеться в повідомленні.

Деталі

Відповідний проєкт рішення "Про забезпечення умов створення найпростіших укриттів у закладах дошкільної та загальної середньої освіти комунальної власності" підтримали 85 депутатів.

Нагадаємо 

Місцева влада вирішить, як навчатися дітям у школах – офлайн або онлайн. Глава Міносвіти зазначив, що лише за наявності гарантій безпеки для учасників освітнього процесу буде офлайн-формат навчання.

В Україні школярі поновлять навчання з 1 вересня. Проте вони зможуть піти лише до тих навчальних закладів, будинки яких обладнано укриттям на випадок обстрілу.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    лукашенко прибув із "неформальним візитом" до путіна

     • 213506 переглядiв

    Суд заборонив партію Наталії Вітренко

     • 119510 переглядiв