ukenru
u-yevropoli-rozpovili-koli-ukrayini-vidadut-mertvogo-bagatiya-malinovskogo

У Європолі розповіли, коли Україні видадуть "мертвого" багатія Маліновського

 • 20335 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Український громадянин, який на батьківщині вважався мертвим до 5 жовтня цього року, коли французька поліція заарештувала його в Бургундії за вчинення шахрайства та відмивання грошей, буде виданий Україні після завершення судового процесу у Франції. Про це розповіли у Європолі у відповідь на запит УНН.

"Справа все ще триває повним ходом. У підсумку, підозрюваний буде виданий Україні, коли судовий процес закінчиться у Франції. Як ви можете собі уявити, це може зайняти роки", - зазначили в прес-службі.

Крім того, як зазначили в Європолі, майбутнє вилучених товарів та їх можлива конфіскація також буде вирішено після судочинства у Франції.

Нагадаємо, 5 жовтня французька жандармерія за підтримки Європолу заарештувала в Бургундії поблизу міста Діжон “високопоставленого втікача” з України, який жив у Франції на широку ногу. У нього було вилучено, зокрема, вінтажний Rolls Royce Phantom і 3 витвори мистецтва Сальвадора Далі.

Пізніше стало відомо, що заарештованим виявився звичайний бухгалтер з одного з підприємств Одеської області на прізвище Маліновський.

Як повідомляв УНН, Генеральна прокуратура України раніше направила запит до компетентних органів Франції про видачу громадянина України, який був затриманий 5 жовтня французькою поліцією.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП