ukenru
u-yerevani-protestuyut-cherez-vikhid-na-svobodu-eks-prezidenta

У Єревані протестують через вихід на свободу екс-президента

 • 8088 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Біля єреванського готелю "Еребуні плаза", де має відбутися прес-конференція другого президента Вірменії Роберта Кочаряна, проходить акція протесту. Її учасники спробували увійти всередину приміщення, однак їм це не вдалося. Про це повідомляє УНН з посиланням на News.am

Співробітники безпеки "Еребуні плаза" і представники офісу Роберта Кочаряна заявили демонстрантам про те, що на прес-конференції повинні бути присутніми лише журналісти, отже, увійти всередину приміщення можуть лише люди з відповідними посвідченнями.

Акція триває у дворі готелю, число демонстрантів зростає.

Відзначимо, що прес-конференція Кочаряна відбудеться о 12:00.

Нагадаємо, що Апеляційний суд на засіданні 13 серпня скасував рішення суду першої інстанції в зв'язку з недоторканністю екс-президента. Пізніше Спеціальна слідча служба Вірменії назвала дії Апеляційного суду "незаконними". У заяві з приводу рішення про звільнення другого президента Роберта Кочаряна ССС стверджує, що Апеляційний суд вийшов за рамки своїх повноважень.

Роберту Кочаряну пред'явлено звинувачення у справі про події 1 березня 2008 р в Єревані. Відзначимо, що судова система в Вірменії незалежна.

Українські Національні Новини

Новини Світу