u-velykii-brytanii-na-kliftonskomu-mostu-znaishly-valizy-z-liudskymy-ostankamy-pravookhorontsi-zatrymaly-pidozriuvanoho

У Великій Британії на Кліфтонському мосту знайшли валізи з людськими останками: правоохоронці затримали підозрюваного

 • 25097 переглядiв

Поліція заарештувала 34-річного чоловіка, якого підозрюють у причетності до справи про дві валізи з людськими останками, знайдені на Кліфтонському мосту в Брістолі, Великобританія.

На Кліфтонському мосту, що у британському місті Бристоль, правоохоронці знайшли валізи з людськими останками. Поліція Британії заарештувала 34-річного чоловіка, підозрюваного у справі. Раніше правоохоронці затримали ще одного чоловіка у цій справі, але його звільнили без пред'явлення звинувачень. Про це пише CNN, передає УНН.

Деталі

Як пише видання, поліція Великої Британії заарештувала 34-річного чоловіка, підозрюваного у справі про знайдені на початку цього тижня дві валізи з людськими останками на Кліфтонському мосту в західній Англії. Чоловіка згодом буде доставлено до Лондона для допиту пізніше в суботу.

Раніше столична поліція повідомила, що 36-річного чоловіка, заарештованого в Лондоні вранці в п'ятницю за жахливу знахідку на підвісному мосту Кліфтон у Брістолі, звільнили без пред'явлення звинувачень,

- пише видання.

Зазначається, що у середу правоохоронці знайшли валізи з людськими останками на знаменитому мосту в Брістолі, приблизно за 100 миль (160 кілометрів) на захід від столиці.

"Тоді поліція знайшла людські останки в квартирі на заході Лондона, які, на її думку, пов’язані з частинами тіла, знайденими в Брістолі", - додає видання.

Чоловік розбився на смерть, стрибнувши зі "скляного" мосту у центрі Києва10.07.24, 12:18

Популярні

Новини по темі

Зеленський прокоментував замах на Трампа

 • 106912 переглядiв

Протягом минулої доби зафіксовано 160 бойових зіткнень

 • 71517 переглядiв