u-velikiy-britaniyi-fiksuyut-rekordniy-napliv-migrantiv-cherez-la-mansh

У Великій Британії фіксують рекордний наплив мігрантів через Ла-Манш

 • 191758 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. В уряді Великої Британії заявили, що в понеділок було зафіксовано рекордну кількість незаконних мігрантів, які прибули до країни через Ла-Манш. Про це повідомляє УНН з посиланням на MSN.

Деталі

За інформацією Міноборони Великої Британії, 22 серпня через Ла-Манш до країни прибули 1 295 незаконних мігрантів, що є найвищим одноденним показником.

Цього року загалом зафіксовано вже 22 670 перетинів морської протоки між Британією та Францією, в той час, як за аналогічний період минулого року їх було близько 12 500.

Наплив незаконних мігрантів створює значні проблеми для британського уряду, і одним зі шляхів її вирішення стало підписання угоди з Руандою про депортацію частини мігрантів до цієї країни для переселення. Однак за чотири місяці після підписання цієї угоди кількість незаконних мігрантів, що перетнули Ла-Манш на невеликих човнах, склала близько 17 400 осіб.

Як очікується, загальна кількість мігрантів, які прибудуть до Великої Британії, перетнувши Ла-Манш, цього року може перевищити 60 тисяч.

Нагадаємо

Одна з найсмертоносніших трагедій трапилася наприкінці минулого року у водах Ла-Маншу. Тоді загинуло щонайменше 27 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Російські окупанти завдали ще одного удару по Запоріжжю

     • 269025 переглядiв

    Bloomberg: росія знайшла спосіб продавати діаманти за кордон

     • 139616 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 24 серпня

     • 132106 переглядiв

    Дуров запропонував продавати нікнейми в Telegram

     • 118909 переглядiв