ukenru
u-tsentri-kiyeva-stalis-pershi-sutichki-cherez-georgiyevsku-strichku

У центрі Києва стались перші сутички через георгієвську стрічку

 • 41081 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Одна з учасниць акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуто! Мир. Злагода. Єдність" прийшла на захід із зображенням георгієвської стрічки, що викликало обурення перехожого і відповідну реакцію правоохоронців, передає кореспондент УНН з місця події.

Невідомий чоловік біля станції метро "Арсенальна" підійшов до учасників ходи, щоб з'ясувати, чому одна з учасниць тримає зображення георгієвської стрічки. Він намагався прорватися до цієї жінки, втім його оточили численні правоохоронці та інші учасники акції, заблокувавши йому шлях. Представники Поліції діалогу владнали конфлікт, переконавши його в тому, що стрічка, зображена на фотографії у учасниці, має інші кольори – червоний і чорний. Вирішивши, що жінка насправді підтримує "УПА", символами якої є саме ці два кольори, чоловік залишив місце події.

Наразі біля станції метро "Арсенальна" учасники акції формують колони, щоб розпочати урочисту ходу в бік парку Вічної Слави. Наразі ситуація спокійна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ: СИТУАЦІЯ В ЦЕНТРІ КИЄВА

Нагадаємо, на День Перемоги, 9 травня, в Києві планується провести одразу чотири масові ходи в районі парку Вічної Слави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП