u-stolichniy-prokuraturi-zayavili-scho-ne-buli-initsiatorami-perevirki-deklaratsiyi-trubi

У столичній прокуратурі заявили, що не були ініціаторами перевірки декларації Труби

 • 8350 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Прокуратура міста Києва не була ініціатором перевірки Національним агентством з питань запобігання корупції декларації директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Про це йдеться у повідомленні прес-служби столичної прокуратури, передає УНН.

У прокуратурі розповіли, що у вересні до них надійшло звернення від фізичної особи щодо перевірки способу життя керівника Державного бюро розслідувань Романа Труби.

При цьому, зауважили у прес-службі, після розгляду цього звернення "достатніх даних для внесення відомостей до ЄРДР встановлено не було".

Через це, пояснили у відомстві, відповідно до закону, зазначене звернення було перенаправлено листом до НАЗК за належністю, як до компетентного органу, який уповноважений розглядати та надавати відповіді з цих питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК перевірило декларації Луценка

"Зважаючи на викладене, інформація про те, що прокуратура міста Києва є ініціатором повної перевірки декларації директора Державного бюро розслідувань є неточною, оскільки вказаний лист не може бути підставою для проведення такої перевірки", - резюмували у прокуратурі Києва.

Як повідомляв УНН, Національне агентство із запобігання корупції здійснить перевірку декларації Директора Державного бюро розслідувань Романа Труби за 2017 рік. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Український фільм "Штангіст" отримав Ґран-прі у Варшаві

     • 9039 переглядiв

    В Україні оголошено штормове попередження

     • 13934 переглядiв