u-ssha-zrobili-zayavu-schodo-budivnitstva-rosiyeyu-viyskovikh-korabliv-u-krimu

У США зробили заяву щодо будівництва Росією військових кораблів у Криму

 • 12833 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Самовільне будівництво Росією військових кораблів на суверенній українській території вкотре порушує міжнародні норми. На цьому наголосили у посольстві США в Україні, передає УНН із посиланням на повідомлення посольства у Twitter.

"Самовільне будівництво Росією військових кораблів на суверенній українській території, силоміць захопленій нею, вкотре порушує міжнародні норми. Санкції залишаться в силі, допоки Росія не поверне Україні контроль над Кримом і не виведе свої сили з Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні президент Росії Володимир Путін прибув в місто Керч в окупованому Криму, щоб взяти участь в церемонії закладки бойових кораблів для ВМФ Росії. Захід мав відбутись на суднобудівному заводі "Залив", звідки Путін по телемосту мав зв'язатися також з російськими суднобудівними комплексами - "Севмаш" в Северодвінську і "Северная верфь" в Санкт-Петербурзі.

Крім того, нагадаємо, МЗС України висловило протест у зв’язку з черговим неузгодженим з Україною візитом Президента РФ Володимира Путіна в окупований Крим.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Запоріжжі вбили та обікрали 92-річного чоловіка

     • 22336 переглядiв

    Динамо звільнило увесь тренерський штаб клубу

     • 18329 переглядiв