ukenru
u-skandinavskomu-mistechku-scho-za-20-khv-vid-tsentru-kiyeva-mozhna-kupiti-kvartiru-za-20-tis-dol

У Скандинавському містечку, що за 20 хв від центру Києва, можна купити квартиру за 20 тис. дол.

 • 9143 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Двокімнатна квартира в одному з найбільших житлових комплексів України - ЖК “Scandia” коштує від 567 тис. грн, що еквівалентно близько 20 тис. дол. за курсом НБУ, повідомляє УНН.

За такі кошти забудовник пропонує квартиру загальною площею 57,58 квадратних метрів (житлова площа — 32,54 квадратних метрів, кухня — 10,08 квадратних метрів).

Зазначимо, що ЖК “Scandia”, будівництво якого розпочалося у Броварах, загалом передбачає 100 житлових будинків, які будуть вводитися в експлуатацію почергово.

На першому етапі буде побудовано 492 квартири: 251 однокімнатних, 175 двокімнатних та 66 трикімнатних.

При цьом,у на перших поверхах будинків, квартири матимуть власну терасу, а на останніх - висота стель досягатиме 6 м, що дозволить реалізувати будь-які дизайнерські фантазії.

Усі квартири будуть оснащені двоконтурними газовими котлами, індивідуальними лічильниками води, електроенергії та газу, які дозволять оптимізувати комунальні платежі.

Артезіанська вода в кранах буде придатна для пиття без додаткового очищення.

Для власників велосипедів, колясок та інших речей, які необов’язково і незручно зберігати в квартирах, передбачені місця для зберігання – спеціальні приміщення на поверхах.
Залежно від будинку, вікна виходять або у двір, або на озеро, або на лісопарк.

ЖК “Scandia” будується за принципом “місто в місті”. Загальна площа забудови досягатиме 80 га. Окрім житлових будинків, скандинавське містечко матиме власну масштабну інфраструктуру: парк з озером, амфітеатр для концертів, дитячі школи і садочки, дитячі та спортивні майданчики, магазини, офіси, спортклуби.

Більш детальну інформацію про ЖК “Scandia” можна дізнатися на сайті компанії або у відділі продажів за адресою: м.Бровари, вул. Богунська.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу