ukenru
u-sap-zyavitsya-ofitsiyniy-veb-sayt-do-grudnya

У САП з'явиться офіційний веб-сайт до грудня

 • 10989 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Офіційний веб-сайт Спеціплізованої антикорупційної прокуратури може бути запущений до грудня 2017 року. Про це повідомила Генеральний директор Міжнародної організації права розвитку (IDLO, International Law Development Organization) Айрін Хан на зустрічі з журналістами, передає кореспондент УНН.

А.Хан розповіла, що їхня організація надає технічну допомогу офісу Спеціального антикорупційного прокурора у сфері покращення комунікацій.

"Ми в основному надаємо допомогу у плані покращення комунікацій. До прикладу, до кінця наступного місяця ми сподіваємося, що зможемо запустити офіційний веб-сайт САП, який допоможе цьому інституту краще інформувати про свою роботу і свої досягнення, а також виклики суспільства," - сказала вона.

Гендиректор IDLO також зазначила, що зустрічалася з Н.Холодницьким, де обговорила з ним створення спеціального антикорупційного суду. А.Хан вважає, що Україна дуже потребує антикорупційного суду, оскільки без нього не зможуть як слід працювати НАБУ і САП.

Крім того, А.Хан поінформувала, що IDLO є міжурядовою організацією, якою керують уряди-члени цієї організації, засновниками й учасниками якої є 34 країни з усього світу. Мандат організації полягає у підтримці верховенства права. IDLO співпрацює з Україною з 2015 року.

Українські Національні Новини

Політика