u-rosii-pomer-cherhovyi-top-menedzher-u-53-roky-pomer-vitseprezydent-lukoilu

У росії смерть чергового топ-менеджера: у 53 роки помер віцепрезидент лукойлу

 • 26121 переглядiв

Ще один віцепрезидент "лукойлу" віталій робертус раптово помер у віці 53 років. Він поповнив низку загадкових смертей топ-менеджерів російських енергетичних компаній з початку війни в Україні.

Віцепрезидент "лукойлу" віталій робертус раптово помер на 54 році життя. Про це стало відомо сьогодні з повідомлення компанії, передає УНН.

Деталі

13 березня "лукойл" повідомив про смерть віцепрезидента компанії віталія робертуса. Точної причини смерті не вказано. Відомо, що робертусу було 53 роки, він активно займався авіамоделюванням, був головою одного з клубів.

робертус почав працювати в "лукойлі" одразу після закінчення інституту на посаді економіста. Відтоді 30 років працював тільки там.

Нагадаємо

У жовтні 2023 року "лукойл" повідомив про смерть голови ради директорів володимира некрасова, якому було 66 років. А на початку серпня 2022 року з вікна лікарні випав віцепрезидент "лукойлу" равіль маганов. У травні 2022 року в підмосков'ї помер колишній топменеджер "лукойлу" олександр суботін, ймовірно під час антипохмільного сеансу за участю шамана.

В москве найден мертвым 16-летний сын топ-менеджера "Норникеля"03.01.2024, 18:30

Низка загадкових смертей стосується й інших найбільших енергетичних компаній рф. За підрахунками західних ЗМІ, з початку війни в Україні кількість смертей топ-менеджерів російської енергетичної галузі обчислюється десятками.

В нижегородской области после атаки дронами остановлена крупнейшая установка "лукойла" - СМИ12.03.2024, 15:06

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Удар рф по Вовчанську: попередньо, одна людина постраждала

     • 27497 переглядiв