ukenru
u-rivnomu-stalasya-pozhezha-v-zhitlovomu-budinku-ye-postrazhdali-dsns

У Рівному сталася пожежа в житловому будинку, є постраждалі - ДСНС

 • 10219 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. В Рівному, під час пожежі, що виникла минулої ночі в квартирі житлового будинку на вулиці Петра Могили 25, було врятовано10 людей,  з яких 8 це діти, а також були евакуйовані 77 громадян. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба ДСНС України, передає УНН.

 

За словами рятувальників, пожежа, яка налякала містян, сталася близько 21:00 на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку.

"Через високу температуру та сильне задимлення на поверхах виникла загроза життю та здоров’ю людей. Тож, розділившись на дві групи, вогнеборці провели евакуацію та порятунок мешканців будинку і оперативно ліквідували пожежу", - розповіли в прес-службі.

В ДСНС додали, що для громадян, що перебували на холоді та не могли увійти у власні помешкання через відключення електромережі, рятувальники Головного управління ДСНС у Рівненській області організували пересувний та стаціонарний пункти обігріву з продуктами харчування, де люди мали можливість зігрітися та випити гарячого чаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканців багатоповерхівки в Ужгороді евакуювали через загорання сміття

"Внаслідок події загиблих немає. Двох врятованих жінок — одну з діагнозом отруєння продуктами горіння в стані середньої важкості, а іншу з діагнозом гіпертонічний криз, в задовільному стані було госпіталізовано до медичних закладів міста", - уточнили в прес-службі.

Всього до ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць техніки та 40 чоловік особового складу.

Нагадаємо, 4 січня, вночі на одному із підприємств Києва згоріли три автомобіля марки Volkswagen.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП