u-rf-virishili-skasuvati-peredachu-krimu-do-skladu-ursr-u-zelenskogo-vidpovili-na-genialnu-ideyu-okupantiv

У рф вирішили "скасувати" передачу Криму до складу УРСР. У Зеленського відповіли на "геніальну ідею" окупантів

 • 5566872 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. У рф хочуть "скасувати" передачу Криму до складу Української РСР. Постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева у відповідь окупантам зазначила, що кожна “геніальна ідея” лише наближає вручення ордера на арешт і “безплатну подорож Європою”, передає УНН.

Цитата

“Увесь світ вже зрозумів, що таке росія і чого варті її документи. Ніхто не визнає будь-яких недолугих рішень щодо територіальних змін. Кожен новий документ – це черговий доказ для Гааги. Кожна “геніальна ідея” лише наближає вручення ордера на арешт і “безплатну подорож Європою”. Окупантам доведеться змиритися з тим, що є рішення, які виконуються і які неможливо скасувати”, - пише Ташева.

Додамо

Представниця Президента додала, що з правової точки зору навіть неетично коментувати наміри російської влади щодо скасування актів Радянського Союзу щодо передачі Криму до складу Української РСР.

“З такими підходами, вони неодмінно дійдуть щонайменше до скасування рішення монгольського хана Менгу-Тімура 1277 року про утворення Московського князівства, як улуса Золотої Орди. Це ж так не “скрєпно” для “нащадків” Русі. А ще доведеться “скасовувати” розпад радянського союзу і утворення російської федерації, як такої”, - заявила Таміла Ташева.

Контекст

Раніше глава російського парламенту Криму володимир константинов заявив про звернення до конституційного суду рф із проханням скасувати указ верховної ради срср про включення Криму до складу УРСР.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Севастополі затонув плавдок із судном

     • 1791677 переглядiв

    Австрія зробить цінний внесок у розмінування - Кулеба

     • 770213 переглядiв

    Вибух у центрі Парижа: вже відомо про 16 постраждалих

     • 2160495 переглядiв

    Румунія підтримує членство України в НАТО - Кулеба

     • 722923 переглядiв

    У центрі Парижа пролунав вибух: що відомо

     • 2035742 переглядiв