u-rezultati-izrailskoho-aviaudaru-po-dzheninu-zahynuv-vysokopostavlenyi-boiovyk

У результаті ізраїльського авіаудару по Дженіну загинув високопоставлений бойовик

 • 28364 переглядiв

Армія оборони Ізраїлю завдала авіаудару по місту Дженін на Західному березі річки Йордан, в результаті якого було вбито "значного розшукуваного бойовика" Іслама Хамайсу, старшого бойовика Дженінської бригади, пов'язаної з "Ісламським джихадом", і поранено ще 8 осіб.

ЦАХАЛ заявляє про вбивство "значного розшукуваного" бойовика на Західному березі річки Йордан. Про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

У п'ятницю Армія оборони Ізраїлю заявила, що завдала авіаудар по "операційному центру" в місті Дженін на Західному березі річки Йордан, внаслідок чого було вбито "значного розшукуваного бойовика".

У заяві ЦАХАЛу йдеться, що бойовик Іслам Хамайса був старшим оперативником у таборі Дженін і відповідальним за численні напади в цьому районі.

Бригада Аль-Кудс, військове крило Ісламського джихаду, підтвердила вбивство Іслама Хамайси у своїй заяві в п'ятницю. Було зазначено, що він був лідером бригади Дженін. Бригада Дженіна є фракцією, пов'язаною з ширшою групою "Ісламський джихад".

Додамо

Міністерство охорони здоров'я Палестини поінформувало, що внаслідок авіаудару також було поранено 8 осіб, які були евакуйовані до двох окремих лікарень на Західному березі.

Популярні

Новини по темі

Російські БпЛА прямують на Кіровоградщину

 • 27149 переглядiв

Ворог атакує: група БпЛА рухається через Харківщину

 • 25773 переглядiв

Ворожі БпЛА рухаються через Сумщину в напрямку Полтавщини

 • 25813 переглядiв

За день 44 рази рф обстріляла громади Сумщини

 • 24699 переглядiв