ukenru
u-primischenni-khmelnitskogo-budinku-rad-roztroschili-turniket-ta-kabinu-okhoroni

У приміщенні хмельницького Будинку рад розтрощили турнікет та кабіну охорони

 • 7320 переглядiв

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 13 березня. УНН. Під час перерви позачергової сесії Хмельницької облради у фойє будівлі зайшли активісти, які кувалдою понівечили турнікет і розтрощили кабіну охорони. Як повідомляє з місця події кореспондент УНН, близько 30 молодиків від початку сесії чергували на Майдані біля Будинку рад.

А після оголошення перерви з криками "Ганьба зрадникам!" чоловіки зруйнували кабіну охорони і турнікет, які було встановлено менше року тому. На місці події наразі щонайменше 40 правоохоронців і бійці Нацгвардії, які здійснювали охорону приміщення.

"Вважаєм, що це вірне рішення, адже по-перше, не можна встановлювати перешкоди для вільного доступу до місць державної і місцевої влади на місцях. По-друге, і турнікет, і кабіна охорони встановлені без належних документів. Більшість активістів і жителів області не задоволені такими "будками" в ОДА і раді. Майже рік про це говорили на всіх рівнях. А сьогодні показали втавлення громади до свободи слова і обмеження доступу до влади", - розповів кореспонденту УНН депутат облради Юрій Смаль.

Турнікет у будівлі встановили 10 листопада.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП